Kies voor goedkoop met een VR ketel

Een Verbeterd Rendement (VR) ketel is een combiketel waarin minimaal 80% van de energie omgezet wordt in nuttige warmte. Een VR ketel maakt geen gebruik van de condens die vrijkomt door waterdamp, iets dat wel het geval is bij een HR ketel.

Een VR ketel is daarom goedkoper in de aanschaf en gemakkelijker te installeren dan een ketel met een Hoog Rendement. Nadeel zijn de hogere energiekosten. Wanneer u veel water verbruikt, is het verstandig om een ketel aan te schaffen met een Hoog Rendement.

Een VR ketel is eenvoudig te plaatsen

De meeste VR ketels zijn wandketels en eenvoudig aan de muur te bevestigen. De ketels zijn verkrijgbaar in een open of gesloten variant. Het is mogelijk om het warme water eveneens via de ketel te verwarmen, zodat u geen aparte boiler of geiser hoeft aan te schaffen. Het voordeel van een VR ketel is de goede temperatuursregeling. Doordat het toestel in laagstand in bedrijf blijft, wordt stilstandverlies voorkomen en schakelt het apparaat minder. Temperatuurhiaten worden zo voorkomen. De monteurs die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van 0900 CVservice zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij vertellen u precies wat de mogelijkheden zijn en welke ketel voor u de beste keuze is.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.