Vloerverwarming zorgt voor warme vloeren

Loopt u veel op blote voeten of op sokken in huis? En wilt u niet langer op een koude vloer rondlopen? Laat dan vloerverwarming in uw woning aanleggen. De installateurs van 0900 CVservice leggen voor u op elke gewenste plek in huis uw vloerverwarming aan. Of het nu in de badkamer, keuken of in het gehele huis is, de installateurs zullen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

vloerverwarmingAls u voor vloerverwarming kiest, kunt u in principe voor alle soorten vloerbedekking kiezen. De beste combinatie is met natuursteen, plavuizen en andere steenachtige materialen omdat deze de warmte snel door laten. Bij tapijt moet u er op letten dat u geen tapijt koopt met een foam rug. In combinatie met parket of laminaat moet er rekening gehouden worden met de dikte van het hout, in verband met de isolerende werking die hout heeft. Neem voor meer informatie contact op met één van de installateurs van 0900 CVservice om te bepalen wat de beste keuze van vloerbedekking is in uw specifieke situatie.

Verschillende soorten vloerverwarming

Wanneer u kiest voor vloerverwarming heeft u de keuze uit twee verschillende systemen, namelijk hydrosystemen of elektrische verwarmingssystemen. Bij het elektrische systeem worden dunne kabels onder de tegel zelf geplaatst. Het voordeel is dat deze vorm van vloerverwarming eenvoudig te installeren is. Het installeren van een hydrosysteem, bestaande uit buizen, een water pomp en een spruitstuk, is daarentegen veel ingewikkelder omdat deze onder de vloer geplaatst dient te worden. Deze manier van vloerverwarming is echter op de langere termijn voordeliger voor uw portemonnee.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.