Goede verwarming met 0900 CVservice

Bijna iedere woning is tegenwoordig uitgerust met een CV installatie. Verwarming en warm water zijn een luxe. Toch realiseren we ons dat pas wanneer de centrale verwarming niet goed werkt of er een storing optreedt. Het comfort van een goede verwarming is zeer belangrijk.

Vooral in de wintermaanden zult u direct hinder ondervinden als uw verwarming het niet doet. Ook in de zomer kan een CV storing vervelende gevolgen hebben, doordat u geen beschikking heeft over warm water en niet kunt douchen of wassen.

Verschillende soorten verwarming

CV staat voor centrale verwarming. Een centrale verwarming is een verwarmingssysteem waarbij de warmte voor een gebouw centraal wordt geregeld. De warmte, in de vorm van stoom, water of lucht, wordt vervolgens verspreid door alle vertrekken. Vaak bestaat een centrale verwarming uit een systeem van aaneengesloten radiatoren waardoor stoom of warm water stroomt.

Een andere mogelijkheid is luchtverwarming. Bij verwarming door middel van warme lucht wordt de warme lucht getransporteerd door een kanalenstelsel. Wanneer warmte alleen in een specifieke ruimte nodig is, kan het voordeliger zijn om te kiezen voor plaatselijke verwarming. Bijvoorbeeld door een gashaard of houtkachel. De installateurs aangesloten bij 0900 CVservice helpen u graag bij de aanleg van de centrale verwarming bij u in huis.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.