Radiatoren in vele formaten en designs

Radiatoren zijn er in verschillende designs en formaten. Voor u als koper is de vormgeving logischerwijs een belangrijk aspect om te bepalen welk model radiator u kiest. Bedenk echter dat het formaat van radiatoren eveneens een grote rol speelt. De grote bepaalt mede de snelheid waarop een ruimte warm is.

De specifieke vormgeving van radiatoren heeft te maken met de warmte-overdracht. De ribbels en de verticale onderbrekingen dragen bij aan een efficiënte warmte-overdracht. De verticale banen zorgen voor een snellere stijging van de lucht. Ribbels vergroten het contactoppervlak tussen de lucht en de radiator. Dit draagt bij aan een snellere opwarming van de radiator en dus de kamer.

Wilt u een radiator vervangen?

radiatorenWilt u uw huidige radiator vervangen door een nieuwer model of wilt u een radiator met meer capaciteit? Bedenk dan goed van te voren wat u wilt. Wanneer u een groter model radiator kiest, moeten de aansluitingen eveneens worden aangepast. Het is in zo’n geval eenvoudiger om te kiezen voor een radiator met een extra paneel. Wilt u uw radiatoren op een andere plaats in de kamer hebben? Realiseer u dan ook dat de leidingen aangepast moeten worden. De installateurs van 0900 CVservice adviseren u graag over de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.