CV onderhoud door de specialist

Regelmatig onderhoud aan de CV ketel zorgt ervoor dat uw CV ketel zo zuinig mogelijk werkt. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om de ketel goed te onderhouden. Laat daarom CV onderhoud uitvoeren door een van de bedrijven die is aangesloten bij 0900 CVservice.

Met deskundige hulp bent u ervan verzekerd dat uw ketel professioneel wordt gecontroleerd. Installateurs uit heel Nederland zijn aangesloten bij ons netwerk, waardoor u verzekerd bent van een goed onderhoud aan uw CV ketel door een expert uit uw eigen regio.

Voorkom problemen met CV onderhoud

cv onderhoudRegelmatig onderhoud aan uw CV ketel laten uitvoeren is verstandig om ervoor te zorgen dat de ketel perfect blijft werken. Zonder dat u het ziet, is het mogelijk dat onderdelen van uw ketel verroesten, slijten of verkeerd zijn afgesteld. Dit zorgt voor onnodige extra onkosten of het veroorzaakt storingen. Door regelmatig onderhoud aan uw CV ketel uit te laten voeren, voorkomt u veel ongemak. Na ongeveer vier jaar kan bijvoorbeeld de warmtewisselaar vervuild raken wat kan zorgen voor storingen en extra energiekosten.

Is het langer dan negen jaar geleden dan uw ketel is gecontroleerd? Dan is de kans op storingen aan het elektronische gedeelte van de ketel zeer groot, met een grotere kans op een defecte ketel. Voorkom problemen en laat uw CV ketel onderhouden door een vakman.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.