CV ketel schoonmaken

Een energiezuinige verwarmingsketel is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Tegenwoordig zijn er twee soorten ketels waaruit gekozen kan worden: een HR ketel of een VR ketel. Het schoonmaken van deze ketels kunt u het beste overlaten aan een vakman.

De CV specialisten van 0900 CVservice weten precies hoe ze de verschillende onderdelen moeten schoonmaken, zoals de brander. De brander zet gas om in warmte. De buitenkant van de ketel mag u uiteraard wel zelf schoonmaken.

Het vervangen van een CV ketel

Een CV ketel gaat in het algemeen maximaal twaalf jaar mee. Daarna moet de ketel vervangen worden. Het is eveneens voordeliger om uw ketel te vervangen wanneer uw CV ketel van voor 2006 is en schade heeft. Een nieuwe HR ketel is namelijk energiezuiniger. Dit scheelt u uiteindelijk in de energiekosten. Het beste moment om uw CV ketel te vervangen is in de zomer. De kosten liggen dan niet alleen lager, maar u hoeft uw verwarming dan ook minder te gebruiken. Toch worden de meeste CV ketels in de winter vervangen. In de winter moet uw verwarmingsketel vaak harder werken en is de kans op een kapotte ketel groter.

Is uw CV ketel verouderd en moet deze vervangen worden? Neem dan contact op met een installateur van 0900 CVservice. Zij vertellen u welke CV ketel het beste bij uw huis en uw gebruik past.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.