Diensten

Verwarming

Verwarming

Bijna iedere woning is tegenwoordig uitgerust met een CV installatie. Verwarming en warm water zijn een luxe. Toch realiseren we ons dat pas wanneer de centrale verwarming niet goed werkt of er een storing optreedt. Het comfort van een goede verwarming is zeer belangrijk.

Lees Meer

CV ketel

CV ketel

Een energiezuinige verwarmingsketel is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Tegenwoordig zijn er twee soorten ketels waaruit gekozen kan worden: een HR ketel of een VR ketel. Het schoonmaken van deze ketels kunt u het beste overlaten aan een vakman.

Lees Meer

HR ketel

HR ketel

Bij de aankoop van een CV ketel kunt u kiezen voor een aparte boiler die zorgt voor warm water. Slimmer is om te kiezen voor een combi-ketel. U heeft dan namelijk geen aparte boiler meer nodig. Combi-ketels zijn er met Hoog Rendement (HR) en met Verbeterd Rendement (VR).

Lees Meer

VR ketel

VR ketel

Een Verbeterd Rendement (VR) ketel is een combiketel waarin minimaal 80% van de energie omgezet wordt in nuttige warmte. Een VR ketel maakt geen gebruik van de condens die vrijkomt door waterdamp, iets dat wel het geval is bij een HR ketel.

Lees Meer

CV onderhoud

CV onderhoud

Regelmatig onderhoud aan de CV ketel zorgt ervoor dat uw CV ketel zo zuinig mogelijk werkt. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om de ketel goed te onderhouden. Laat daarom CV onderhoud uitvoeren door een van de bedrijven die is aangesloten bij 0900 CVservice.

Lees Meer

CV reparatie

CV reparatie

Om tot een snelle CV reparatie over te kunnen gaan, is het handig om de oorzaak te achterhalen. Als u zelf het probleem achterhaalt, is het ongemak met uw ketel of CV-storing mogelijk sneller te verhelpen.

Lees Meer

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Loopt u veel op blote voeten of op sokken in huis? En wilt u niet langer op een koude vloer rondlopen? Laat dan vloerverwarming in uw woning aanleggen. De installateurs van 0900 CVservice leggen voor u op elke gewenste plek in huis uw vloerverwarming aan. Of het nu in de badkamer, keuken of in het gehele huis is, de installateurs zullen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Lees Meer

Geisers en Boilers

Geisers en Boilers

Een boiler is een voorraadvat met een bepaalde hoeveelheid warm water. Het kraanwater in de boiler wordt continu op een bepaalde temperatuur gehouden. Het wordt dus niet zoals bij een geiser verwarmd op het moment dat de warmwaterkraan wordt geopend, maar er wordt een voorraad kraanwater verhit.

Lees Meer

Radiatoren

Radiatoren

Radiatoren zijn er in verschillende designs en formaten. Voor u als koper is de vormgeving logischerwijs een belangrijk aspect om te bepalen welk model radiator u kiest. Bedenk echter dat het formaat van radiatoren eveneens een grote rol speelt. De grote bepaalt mede de snelheid waarop een ruimte warm is.

Lees Meer

Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.