Last van een CV storing?

Komt er geen warm water meer uit de kraan of slaat de verwarming niet aan? Dan heeft u te maken met een CV storing. Om te bepalen waardoor de CV storing wordt veroorzaakt, controleert u altijd eerst uw CV op een aantal punten.

Is de waterdruk van de centrale verwarming nog hoog genoeg? Is er een onderbreking in het filter van de verwarmingsketel? Of zijn de leidingen misschien bevroren geweest? Ga altijd eerst zelf na wat de mogelijke oorzaak van de CV storing kan zijn, op die manier is een installateur sneller in staat om het probleem te verhelpen.

Een CV storing is zo verholpen

De bedrijven die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van 0900 CVservice zijn dankzij hun jarenlange ervaring en kennis in staat om een CV storing snel en vakkundig op te lossen. Of het nu gaat om CV onderhoud, het repareren van uw CV of het aanleggen van vloerverwarming; de monteurs staan altijd voor u klaar om u te helpen. Schroom vooral niet om meer informatie te vragen over bijvoorbeeld boilers en geisers. Doordat de monteurs alles afweten van de centrale verwarming voorzien zij u graag in uw informatiebehoefte.

Bel ons op: 0900 2873784
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u vakkundige CV service dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 CVservice en maak direct een afspraak met uw CV specialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.